اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 3738
  • نويسنده: site-admin
  • تاريخ: 3-07-1394, 20:52
3-07-1394, 20:52

ماساژ زیبایی صورت

دسته بندی: سبک های ماساژ, مقالات

ماساژ صورت

 

چین و چروکهای عمیق می تواند برای بسیاری از مردان و زنان آزار دهنده باشد.راههای برطرف کردن این چروک ها گزینه های گران قیمتی مثل بوتاکس و مواد شیمیایی لایه بردار می باشد اما راههای ارزانتری هم برای کاهش خطوط نازک و چین و چروک های حتی عمیق وجود دارد.یکی از این راهها ماساژ صورت می باشد که در جلوگیری از پیری پوست و حفظ جوانی و شادابی پوست بسیار موثر می باشد.
امروزه افراد زیادی در سراسر دنیا از افراد سرشناس همانند بازیگران و هنرمندان تا حتی عموم مردم از ماساژ برای حفظ زیبایی و نشاط چهره خود بهره می برند.
در این مفاله ماساژی را به شما معرفی می کنیم تا بدون نیاز به فرد دیگر خود فرد بتواند بدون نیاز به شخص دیگری این تکنیک ها را بتواند روی عضلات و پوست صورت خود انجام دهد.

 


1- در ابتدا صورت را از هرگونه مواد آرایشی پاک می کنیم.سپس صورت را شسته و آن را با حوله گرم خشک می کنیم.در صورت تمایل می توان بعد ار شستشوی صورت از اسکراب یا لایه بردار پوست استفاده کرده و سپس دوباره صورت را شستشو می دهیم.استفاده از اسکراب قهوه در نرمی و لطافت پوست بسیار موثر می باشد.در ادامه مقداری روغن زیتون آماده کرده و سپس سر انگشتان خود را به روغن آغشته کرده و آن را از بین 2ابروها تا ناحیه گیجگاهی حرکت می دهیم.این کار بایستی به آرامی انجام شده و هر بار که این تکنیک تکرار می شود می توانید اندکی بر فشار دست خود اضافه کنید.این ماساژ موجب تقویت عضلات و پوست ناحیه پیشانی خواهد شد.
این ماساژ در افرادی که هنگام صحبت کردن زیاد از عضلات پیشانی استفاده می کنند و روی پیشانی آنها چین های افقی و عمودی زیادی به وجود آمده بسیار مناسب است.مدت زمان این ماساژ 2 - 3 دقیقه می باشد.


2- ماساژ چین ابروها
حتما برایتان پیش آمده است که در هنگام گفتگو با دوستان و یا آشنایان خود متوجه بالا انداختن یکی از ابروها به بالا شده اید.این کار باعث به وجود آمدن چین های عمیقی در ناحیه بالای ابرو خواهد شد.برای برطرف شدن این چین ها کافی است با سر انگشتان دست خود ناحیه ابروها را ماساژ داده به گونه ای که انگشت بزرگ دست روی ابرو ها حرکت کرده و مابقی عضلات ناحیه بالا و پایین ابرو را ماساژ می دهد.به این ترتیب وقتی به پایین ابروها نزدیک می شوید با چرخشی به سمت پایین روی شقیقه ها را نیز لمس کرده و این کار چندین بار تکرار کنید.تکرار این ماساژ در جهت خواب ابروها از سمت داخل به بیرون و در مدت 3-5 دقیقه تاثیر بیشتری خواهد داشت.


3- یکی دیگر از مناطقی که ممکن است یعد از 45سالگی با چین و چروک همراه شود فاصله میان لب بالایی و بینی است.این منطقه از جمله مناطقی است که ممکن است در سنین بالا مملو از چروک های عمیق و عمودی شود.برای پیشگیری از این چروک ها در ابتدا سر هر دو انگشت اشاره را روی گودی بالای لب قرار داده و آن را به مدت 30ثانیه به صورت ملایم فشار دهید.سپس سر 2انگشت اشاره را به آرامی به سمت گوشه های لب بکشید و آن را تا نزدیکی لاله گوشتان امتداد دهید.

4- افتادگی عضلات لب نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که در اغلب خانم ها در سنین بالای 40 سال دیده می شود که می تواند سطحی و یا عمقی باشد.برای پیشگیری از بروز این افتادگی و خطوط زیر لب و اطراف چانه ابتدا با سر 2 انگشت اشاره نقطه گودی را که روی چانه قرار دارد به مدت 30 ثانیه فشار دهید و پس از آن با فشار اندکی هر دو انگشت را به سمت گوشه های خارجی لب پایینی هدایت کرده و عضلات این ناحیه را تقویت کنید.


5- عضلات گونه
برای شروع این ماساژ ابتدا کف هر 2دست را به مقدار اندکی با روغن آغشته کرده و سپس آنها را روی دو طرف صورتتان قرار دهید به گونه ای که کف هر دو دستتان روی عضلات گونه قرار گیرد و سپس کف دستها را از پایین گونه به سمت بالا حرکت دهید.در هنگام پایین آوردن کف هر دو دست مراقب باشید کف هر دو دست از روی صورت برداشته شود و دوباره روی گونه ها قرار گیرد تا عضلات را به سمت بالا هدایت کند.با تکرار این ماساژ به مدت 3 -5 دقیقه می توانید عضلات گونه خود را تقویت کرده و فرم دهید.

6- روی هر دو گونه نقطه ای وجود دارد که ماساژ دادن آن موجب افزایش نشاط و شادابی پوست بدن می شود.این نقطه از جمله نقاطی است که در طب سنتی چین - طب سوزنی و طب فشاری از آن برای افزایش میزان نشاط و شادابی پوست استفاده می شود.این نقطه درست روی گونه ها و به موازات لاله گوش افراد به صورت قرینه وجود دارد.برای ماساژ این دو نقطه کافیست از دو انگشت اشاره خود کمک گرفته و این نقطه را برای 3 دقیقه فشار دهید.فشار دستتان نباید به حدی باشد که در گونه خود درد یا تغییر رنگ را احساس کنید.

ماساژ صورت عوارض دارو های شیمیایی و انواع کرم ها و لوسیون ها را به افراد تحمیل نمی کند و از طرفی هزینه چندانی ندارد.زیرا افراد می توانند با یادگیری برخی از ساده ترین اصول ماساژ به اعضای خانواده خود ماساژ را ارائه داده و حتی از اعضای خانواده خود نیز ماساژ را دریافت کنند.
این تکنیک ها به راحتی می تواند شما را از شر چین و چروکهای عمیقی که گدر عمر به شما تحمیل میکند رهایی بخشد .این تکنیک ها را 2-3 بار در هفته تکرار کرده و در اجرای آنها مداومت داشته باشید.

 

تهیه و تدوین : عباس ذکریاپور

 

 

 

 

اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 4135
  • نويسنده: site-admin
  • تاريخ: 28-06-1394, 16:37
28-06-1394, 16:37

تاثیر روغن ‌های ماساژ بر روی پوست

دسته بندی: مقالات

روغن های ماساژ

 

روش ماساژدرمانی از دوران باستان برای بهبود بسیاری از بیماری ‌ها، خصوصا بیماری‌ های عضلانی و مفصلی کاربرد داشته است. در این میان، پوست هم بی ‌بهره نمانده و روش ماساژ‌درمانی برای ناراحتی ‌های پوستی هم استفاده می‌ شده است.

زمانی ماساژدرمانی مختص از ما بهتران بود اما این روز‌ها در بیشتر سالن‌ های زیبایی و حتی مجتمع‌ های ورزشی، تکنسین‌ های ماساژ هم حضور دارند و با قیمتی تقریبا منصفانه، فعالیت می ‌کنند.

اغلب این افراد، انواع و اقسام روغن ‌ها، لوسیون ‌ها و ژل‌ ها را به شما معرفی می ‌کنند و ممکن است با توصیف خواص سلامت ‌بخش آن ها، شما را متقاعد کنند که انواع گران ‌تر را برگزینید و سلامت پوست خود را تضمین کنید ولی آیا این روش‌ های فیزیکی واقعا برای پوست مفیدند؟ واقعا تفاوتی می ‌کند که به پوستمان لوسیون شیمیایی بزنیم یا روغن گیاهی؟

روش ماساژدرمانی از دوران باستان برای بهبود بسیاری از بیماری‌ها، خصوصا بیماری ‌های عضلانی و مفصلی کاربرد داشته است. در این میان، پوست هم بی ‌بهره نمانده و روش ماساژ‌درمانی برای ناراحتی ‌های پوستی هم استفاده می‌ شده است. روش‌ های ماساژدرمانی مختلف بوده و هدف از آن ها تحریک رباط‌ ها، تاندون‌ ها و بافت‌ های زیرپوستی و همچنین افزایش خون ‌رسانی به این نواحی است.

در گذشته اعتقاد بر این بود كه انجام منظم تکنیک‌ های ماساژ در مدتی طولانی سبب استحکام بیشتر عضلات شده و در نتیجه افتادگی پوست فرد را از بین خواهند برد. درباره دردهای مفصلی و اسکلتی هم تصور بر این بود كه ماساژ عضلات اطراف ناحیه درد، آن ها را حجیم‌ تر کرده و عملکرد آن ها را بهبود می ‌بخشد.

 

روغن‌ های گیاهی ماساژ

 

اکثر روغن ‌های ماساژ، گیاهی هستند. این روغن‌ ها انواع ویتامین‌ های محلول در چربی را دارند؛ مثلا ویتامینa ،d ، e و k اما باید خاطرنشان کرد که جذب این ویتامین‌ ها از طریق پوست، بسیار اندک است پس به ادعاهای تکنسین‌ ها توجهی نكنید.

این روغن ‌ها جنبه درمانی ندارند

در گذشته، ماساژ قسمت‌ های مختلف بدن به وسیله روغن‌ ها توصیه می ‌شد اما امروزه مطالعات جدید نشان داده که ماساژ، تاثیر چندانی در شلی عضلات ندارد. روغن‌ ها و ماساژ تنها حس آرامش را به فرد القا می‌ کنند و نمی ‌توانند در درازمدت مشکل پوستی او را بهبود بخشند.

روغن ماساژ یکی از ملزومات تکنیک ماساژ است و نقشی در درمان خشکی و دیگر ناراحتی‌ های پوستی ندارد. به عبارت دیگر، استفاده از روغن‌ های ماساژ بیشتر جنبه تفریحی دارد تا درمانی. اگر می‌ خواهید با روش‌ های ماساژ حس آرامش به شما دست دهد از این روش ‌ها استفاده کنید اما اگر انتظار دارید که ماساژ با روغن‌ های گیاهی پوست شما را جوان کند یا جوان نگاه دارد یا کلا بهبودی در وضعیت آن به وجود آورد، سخت در اشتباه ‌هستید.

 

لوسیون‌ های ماساژ

 

لوسیون ‌های ماساژ پایه روغنی ندارند. بنابراین هنگام ماساژ از روی پوست، سُر نمی ‌خورند و سر جای خود باقی می‌ مانند. به علاوه پخش نشدن ناگهانی لوسیون‌ های ماساژ به تکنسین این امکان را می ‌دهد که بدون مالش و حرکت‌ های سخت مراحل ماساژ را با آرامش اجرا کند. به این ترتیب، فرد تحت استرس و تنش کمتری قرار خواهد گرفت.

انواع لوسیون ‌های ماساژ

لوسیون ‌های ماساژ پوست را نرم کرده و مدتی طول می ‌کشد تا جذب پوست شوند. این محصولات انواع گوناگونی دارند اما بیشتر آن ها با برخی روغن ‌ها (روغن بادام شیرین و آفتاب‌ گردان) ترکیب می‌ شوند تا بافت بهتری داشته باشند.

ژل ‌های ماساژ

ترکیبات ژل‌ های ماساژ به مراتب ساده‌ تر و سبک ‌ترند و به سرعت جذب پوست می ‌شوند. تنها مقدار اندکی از این ژل‌ ها بخش قابل توجهی از پوست را پوشش می ‌دهد.
روغن های معطر

انواع و اقسام روغن ماساژ

روغن بادام: روغن بادام طرفداران زیادی دارد و بسیار نرم است و استفاده از آن حس آرامش‌ بخشی به فرد القا می ‌کند. سریع جذب می ‌شود؛ زیاد روی پوست نمی ‌ماند؛ ایجاد حساسیت نمی‌ کند؛ خیلی چرب نیست، به راحتی پخش می ‌شود و در ضمن، خوش‌ بو و دارای عطری ملایم هم هست.

روغن هسته انگور: روغن هسته انگور هم زیاد چرب نیست اما معمولا با روغن بادام و روغن جوانه گندم ترکیب می ‌شود، سبک است و بوی زننده ‌ای ندارد.

روغن زردآلو: روغن زردآلو پوست را تحریک نمی‌ کند و خوب روی پوست پخش می‌ شود.

روغن آووکادو: روغن آووکادو رنگ سبز تیره‌ ای دارد و نسبت به سایر روغن‌ ها سنگین‌ تر است و به علت چرب بودن فوق ‌العاده ‌اش معمولا با دیگر روغن ‌ها مثلا روغن بادام ترکیب شده سپس مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

روغن جوجوبا: این روغن از دانه گیاه جوجوبا گرفته می‌ شود؛ خوشبو است و خاصیت ضدمیکروبی دارد. برای درد‌های مفصلی و ناراحتی ‌های پوستی مفید است، پوست را تحریک نمی‌ کند و سریع و آسان جذب می ‌شود.

روغن جوانه گندم: بوی ملایم این روغن، باعث شده در روش ‌های ماساژ اروماتراپی رواج داشته باشد. هنگامی که با روغن بادام شیرین ترکیب می ‌شود، استفاده‌ از آن راحت ‌تر است.

روغن نارگیل: زنجیره چربی روغن نارگیل مدت طولانی ‌تری روی پوست می ‌ماند، استفاده از آن راحت است، حساسیت‌ زا نیست و لباس ‌های فرد را رنگی نمی‌ کند.

سایر روغن‌ها: دیگر روغن‌ های مورد استفاده در روش ‌های ماساژ عبارتند از روغن زیتون، کره ‌های معمولی، روغن برخی حبوبات و گیاهان و روغن شترمرغ. هر کدام از این روغن ‌ها ویژگی‌ های منحصر به فردی دارند و برای شرایط به خصوصی مناسب ‌ترهستند.

روغن ماساژ خوب 3 ویژگی دارد

1- عطر و اسانس زیادی ندارد: روغن ‌هایی که بوی تندی دارند، نه تنها بیمار، بلکه تمام اطرافیان را هم آزرده می‌ کنند. فرض کنید شخصی بخواهد به تناوب، یک روز درمیان، از روغنی معطر استفاده کند. در این صورت، ماندن او در خانه و محیط‌ های اجتماعی، غیرممکن می ‌شود. شست ‌وشوی این روغن‌ ها دشوار است و بوی برخی از این روغن ‌ها آنقدر زیاد است که با شست‌ وشو هم از بین نمی ‌روند.

2- حساسیت ‌زا نیستند: اگر روغن‌ هایی که در تکنیک ماساژ استفاده می‌ شوند، خالص نباشند و ترکیبات مصنوعی در آن ها به کار رفته باشد، استعمال‌ شان در درازمدت سبب واکنش ‌های پوستی آلرژیک می ‌شود. البته 80 تا 90 درصد روغن ‌های پرکاربرد از عصاره گیا‌هان استخراج می‌ شوند.

3- خیلی چرب نیستند: اگر روغنی خیلی چرب باشد، مدتی بعد از استفاده باعث می‌ شود که پوست به شدت لغزنده و ناخوشایند ‌شود.

ابر تگ‌ها: روغن ماساژ, تاثیر روغن ماساژ بر پوست

اطلاعات مطلب
  • بازديدها: 11497
  • نويسنده: site-admin
  • تاريخ: 28-06-1394, 16:34
28-06-1394, 16:34

موارد منع ماساژ چیست ؟

دسته بندی: مقالات

موارد منع ماساژ


1- افراد سرطانی
2- افراد با سابقه سکته قلبی و مغزی( در صورت فلج شدن ماساژ انجام می شود )
3- محل شکستگی - در رفتگی - ضرب دیدگی - پیچ خوردگی و زخم های تازه
4- محل واریس شدید
5 - بیماری های ویروسی - باکتری و قارچی ( سرما خوردگی شدید - آنفلوانزا و ... )
6- دیابت انسولینی
7- فشار خون بالا( در صورت مصرف دارو )
8- هموفیلی
9- افراد مسن با ریسک بالا
10- محل پلاتین با فشار ملایم

محل های منع ماساژ روی بدن
1- زیر بغل ( آگزیلاری )
2- خمیدگی پشت زانو
3- خمیدگی آرنج
4- زائده آکرومیون اسنخوان کتف ( بالای شانه )
5- ناحیه جلوی گردن
6- محل ترکش

 

فواید ماساژ


1- افزایش گردش خون سطحی و آرامش عمومی بدن
2- تخلیه انرژی منفی از بدن و آرامش ذهن
3- برطرف شدن سردردهای عصبی و میگرنی
4- بهبود دردهای ناحیه ستون
5- بهبود سیاتیک
6- برطرف شدن گرفتگی های عضلانی ناحیه کتف و شانه و کول ها
7- افزایش تمرکز ذهنی و جسمی
8- افزایش انرژی بدن و مقاومت در برابر بیماری ها
9- کاهش اضطراب و استرس
10- بهتر شدن افسردگی
11- بهبودی یبوست
12- بهبودی دردهای ناحیه مفاصل ( زانو - شانه و ... )
13- بطرف شدن خستگی و گرفتگی های عمومی بدن به علت اسید لاکتیک به ویژه در ورزشکاران
14- افزایش سوخت و ساز عمومی بدن
15- کاهش خشونت و پرخاشگری
16- ریکاوری بعد از عمل جراحی و همچنین نواحی گچ گرفته شده
17- روشی مکمل جهت بهبودی فلجی های ناشی از سکته
18- مکمل در درمان بیماری ام اس

 

شرایط اتاق ماساژ


1- دمای اتاق 30 - 40 درجه سانتی گراد
2- رنگ اتاق سبز - آبی ملایم و یا رنگ و طرح چوب
3- نور اتاق کمی تاریک
4- استفاده از عطر و اسانس مناسب در فضا و روغن ماساژ
5- استفاده از موسیقی ملایم در اتاق
6- استفاده از حوله و ملحفه سفید در سایز های مختلف و مناسب
7- استفاده از تخت و تشک نرم و راحت
8- استفاده از عود در صورت تمایل مراجعه کننده
9- استفاده از نور شمع
10- استفاده از وسایل تزیینی چوبی و تابلوهای آرامش بخش
11- استفاده از سنگ نمک و گیاه بامبو
12- درزگیری مناسب اتاق ماساژ جهت صدای ورودی
13- قرار دادن اتاق مجزا جهت تعویض لباس مراجعه کننده
14- قرار دادن کمد برای لباس و وسایل شخصی مراجعه کننده
15- استفاده از میز کار جهت قرار دادن وسایل ماساژ روی آن ( روغن - سنگ
ماساژ و ... )
16- استفاده از تهویه مناسب جهت گرم و یا خنک کردن اتاق

 

وظایف ماساژ دهنده


1- پوشیدن لباس سفید نخی
2- عدم صحبت اضافه با مراجعه کننده
3- شستشوی پاهای مراجعه کننده از ناحیه زانو به پایین با آب و مواد خوشبو کننده
4- خارج کردن لوازم اضافی از بدن ( ساعت - انگشتر و ... )
5- شستن دستها پس از هر ماساژ و دوش گرفتن پس از آخرین ماساژ
6- معرفی خود به مراجعه کننده
7- تمیز کردن تخت و تعویض حوله و ملحفه جلوی مراجعه کننده
8- کوتاه کردن ناخن ها و برطرف کردن زبری کف دست
9- کوتاه کردن موی ناحیه ساعد دست
10- محفوظ نگاه داشتن اسرار مراجعه کنندگان ( وجود زائده در بدن - داشتن بیماری و ...)
11- برخورد مناسب - خوش عطر بودن - تمیز و مرتب بودن
12- گرفتن شرح حال از مراجعه کننده ( مشخصات فردی * سابه بیماری خاص * سابقع عمل جراحی * مصرف دارویی خاص * سابقه دریافت ماساژ همراه با ذکر نوع ماساژ و تاریخ آن

 

وظایف ماساژ گیرنده


1- عدم صحبت اضافه با ماساژ دهنده
2- دوش گرفتن قبل از ماساژ
3- خارج کردن لوازم اضافی از بدن ( ساعت - انگشتر و ... )
4- دادن شرح حال مناسب به ماساژ دهنده
5- اصلاح موهای ناحیه پشت تنه

 

ابر تگ‌ها: ماساژ, موارد منع ماساژ, اتاق ماساژ, وظایف ماساژ دهنده, ماساژ گیرنده

درباره آموزشگاه ویستامهر :

آموزشگاه ویستامهر از سال 1386 در زمینه آموزش ماساژ و امداد و نجات فعالیت خود را با همکاری دانشگاه تهران آغاز نمود

تماس با ما :

آدرس : تهران ، میدان انقلاب ، نرسیده به جمالزاده شمالی ، کوچه قائم مقام ، بن بست اول ، پلاک 1 ، واحد 8
تلفن : 02166940989
همراه : 09195505203
ایمیل : info@vistamehraca.ir

گوگل مپ :

 
سئو | کاشت مو | صندلی پلاستیکی | بادکنک آرایی